21 Ocak 2024 Pazar

IŞIK HIZINDAN ÖTE IŞIN HIZI


IŞIK HIZINDAN ÖTE IŞIN HIZI

Çöküş Kuvveti yani ilk F1 kuvveti etkisi ile oluşan çok yoğun ya da açık parçacığa bilimdeki gravisyon parçacığı olarak bakabiliriz.
Başlangıç ve bitişli bu F1 kuvvetinin oluşturduğu ikincil az yoğun parçacıkta keza bu parçacığın anti parçacığı konumuna gelir fakat bu ikisi tek başlarına bir bütün oluşturamaz.
Bir sonraki açık tayf sıkıştığında ilk açık parçacığa kütle çekim uygulayıp hareket kazandırırken F1 kuvveti miktarınca yeni bir gravisyon parçacığı daha meydana gelir ve ilk parçacık bir açık ışımalık değer kazanır. Ama yine bütünsel bir hareket oluşmamıştır.
Bir sonraki kapalı tayf çökerken ilk anti gravisyon parçacığı dediğimiz parçacığa kütle çekim uygulayıp hareket kazandırırken yine F1 kuvveti kadar bir anti gravisyon parçacığı oluşarak ilk anti gravisyon parçacığı bir kapalı ışıma yapar ve bunlar tek bir parçacıkmış gibi bir harmoniye ulaşır her tayf indiğinde böylelikle bu parçacıkların etrafında dalgasal dışa vurum atmosferleri oluşmaya başlar ve aynı zamanda bu harmoni bu parçacıkların hareketlerinden dolayı bu parçacığın etrafında 14 kutupsal alan oluşturur. Bu 2 açık 2 kapalı yani 2 gravisyon 2 antigravisyon parçacığının harmonisi higgs parçacığı denen o bütünsel parçacığı oluştururlar.
Her seferinde inen tayfla parçacıkların açık ve kapalı kütleleri korunurken aynı zamanda enerjisel potansiyel alanlar ya da katmanlar kazanırlar işte bu su boyutu dalgasal tayflar ilk açık kapalı salınımda bir dalga boyu gibi gözükse de 2 açık 2 kapalı yani dördüncü evre de net bir salınım dalgası oluşmuş olur. İşte bu 4 grupta oluşan dalgasal atmosfer ya da higgs parçacığının enerji alanı, dalgasal formda yani görüntü boyutunda IŞIK POTANSİYELİNİ ya da IŞIK HIZINI OLUŞTURUR DİYEBİLİRİZ.
Her bir çöküş ya da kütle çekim etki transferi yani gravisyon parçacığı oluşumu esnasında da çıktı ve girdi yönünde 14 kutupta Plazmatik, Şimşek ya da Sicimsel bir etki akımı oluşur her bir kütle çekim tayfıyla beraber.
Şu anki tahminime göre eğer çıktı ve girdi akımı hem açık hem kapalı kütle çekimle yaşanıyorsa bu etkileşim hızına da IŞIN HIZI dersek IŞIN HIZI bir dalga boylu IŞIK HIZININ tam Dört katı… Eğer Açık tayf kütle çekimde çıktı, kapalı tayf kütle çekimde girdi yaşanıyor dersek o zamanda IŞIN HIZI, IŞIK HIZININ TAM İKİ KATI hızda hareket edebiliyor diyebiliriz… Tabiki bu konumsal değil beslenme potansiyeli hızı bakımındandır… Çünkü ışık hızı her ne kadar sabittir deselerde bu Karanlık enerji çöküş tayflarında geçerlidir parçacıkların ışımaları ya da enerji alanları her kütle çekimde beslenseler de kaynaktan uzaklaştıkça ilk çıkış tayfı daralma göstermektedir bunlar da ancak ileri ki formülsel sonuçlarla irdelenebilecek etkilerdir…

Selam, Saygı ve Sevgilerimle 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.